ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da yönetim 4 milyon lira arıyor

Karşıyaka'da yönetim 4 milyon lira arıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da yönetim 4 milyon lira arıyor

Küme düşme acısı yaşadıktan sonra eldeki tüm tecrübeli oyuncuları da kaybeden Karşıyaka, transfer yasağını kaldırmak için 4 milyon lira arıyor.

Önümüzdeki sezon yoluna Spor Toto 2. Lig'de devam edecek olan ve küme düştükten sonra eldeki tüm tecrübeli oyuncularını kaybeden Karşıyaka'da yönetim, transfer yasağını kaldırmak ve Soner Tolungüç'le yola devam edebilmek için 4 milyon lira arıyor.

Geçtiğimiz sezonun son haftalarında 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Soner Tolungüç'ün sözleşme opsiyonunu kullanmak için transfer yasağının kaldırılmasını şart koşması ve "benimle ilgilenen başka kulüpler" de var diyerek yasağın hızla kaldırılmasını istemesi, yönetimin elindeki zamanı iyice daralttı. 3.5-4 milyon liraya yaklaşan borçlardan kaynaklanan transfer yasağını kaldırmak için sponsor arayışını sürdüren yönetim, Başbakan Binali Yıldırım ve camianın ileri gelenlerinden de bu konuda yardım bekliyor. Haziran ayı sona ermeden transfer yasağını kaldırmayı planlayan Karşıyaka'da, bu süre sonunda borçlar ödenemezse Tolungüç'le yolların ayrılması gündeme gelebilir.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sanayi 4.0 için bir araya geldiler
Sonraki Haber İzmirli sörfçünün ''Olimpiyat'' gururu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?