ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da yeni puan silme cezaları kapıda...

Karşıyaka'da yeni puan silme cezaları kapıda...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da yeni puan silme cezaları kapıda...

20 Ocak'a olağanüstü kongre kararı alınan Karşıyaka'da yeni puan silme cezaları kapıda...

 Eski futbolculardan Kovalchuk'un faizler ve fesih tazminatıyla birlikte 251 bin euro, Shukurov'un 293 bin dolar alacakları konusunda bütün hukuki yollar tükenirken Juninho dosyasından da her an karar çıkabilir. Geçen ay yılbaşına kadar süre alınan Kovalchuk ve Shukurov'un avukatlarının FIFA'ya başvurmaları durumunda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta düşme hattında bulunan takıma her iki dosyadan 6'şar puan daha puan silme cezası gelecek.

FIFA'dan kararı çıkan Juninho'nun 410 bin dolar alacağı için de son ödeme tarihi çoktan geçti. Brezilyalı futbolcunun parası yüzünden de puanı silinmesi muhtemel Kaf-Kaf'ta Ofoedu'nun 98 bin euro alacağı için geçen sezon kulübe 2 dönem transfer yasağı getiren avukatı, puan silme cezası için ise FIFA Disiplin Komitesi'ne başvurmadı. Eski yabancılardan Fall'un 134 bin euro alacak dosyası şimdilik karar aşamasında.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Örnekköy’de dönüşüm başlıyor
Sonraki Haber Tibet Kızılcan'ı mezarı başında anan Karşıyaka voleybol şubesi salona adını verdi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?