ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da yarın transfer zirvesi var...

Karşıyaka'da yarın transfer zirvesi var...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da yarın transfer zirvesi var...

Ptt 1. Lig'de transfer görüşmelerini hem İzmir hem İstanbul'da sürdüren Karşıyaka'da Futbol Şube Başkanı Osman Kırkpınar ile henüz resmi olarak sözleşme imzalamamasına rağmen yeni sezonda sportif direktörlük görevini üstlenecek Recep Çetin, yarın bir araya gelecek.

Karşıyaka'ya Süper Lig'e çıkması için destek olacağını açıklayan işadamı Erdal Acar ile Çetin, yönetimle görüşmek ve Pınar Karşıyaka'nın Fenerbahçe Ülker'le oynayacağı play off maçını izlemek için yarın İzmir'e gelecek.

Osman Kırkpınar, Futbol Şube Yöneticisi Devrim Acar ve Recep Çetin, transferdeki son gelişmeleri masaya yatıracak, transfer listelerini değerlendirecek. Çetin ve teknik direktör olacağı açıklanan Ogün Temizkanoğlu'nun haftaya sözleşme imzalaması bekleniyor.

Erdal Acar, yeşil kırmızılılara bu hafta 2 milyon 800 bin TL'lik icralık eski futbolcu, teknik adam alacağı ile personel borçlarını ödeme sözü vermişti. Karşıyaka'da yeni yönetim kaymakamlık, emniyet ve belediyeyi ziyaret etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de devir teslim töreni gerçekleşti
Sonraki Haber KSK Yeni Yönetimi, başkan Akpınar'ı ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?