ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da yangın panik yarattı

Karşıyaka'da yangın panik yarattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da yangın panik yarattı

Karşıyaka'da Girne caddesinde bulunan bir restoranın bacası alev aldı. Korku dolu anların yaşandığı yangını, itfaiye ekipleri kısa sürede söndürürken, bacada maddi hasar meydana geldi.

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında, Girne Caddesi üzerinde bulunan 10 katlı bir apartmanın zemin katında bulunan restoranda meydana geldi. Sabah işe gelen çalışanlar, restoranın mangalını yaktı. Apartmanın yanından 10. kata kadar yükselen bacadan bir anda alevler yükseldi. Çalışanlar ve çevredekiler korku dolu anlar yaşadı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Yangında ölen yada yaralanan olmazken bacada maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Havagazı’nda bir ''Küçük Prens''
Sonraki Haber 15 Temmuz Demokrasi Kupası bir gün ertelendi, formatı değişti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?