ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka’da yağmur duasında orman yangınları ve su tasarrufuna dikkat çekildi

Karşıyaka’da yağmur duasında orman yangınları ve su tasarrufuna dikkat çekildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da yağmur duasında orman yangınları ve su tasarrufuna dikkat çekildi

Karşıyaka Müftülüğü öncülüğünde, son dönemde yaşanan kuraklık ve artan orman yangınlarına dikkat çekmek amacıyla bir etkinlik düzenlendi.

Karşıyaka Müftüsü Hayri Cihangeri’nin rehberliğinde gerçekleştirilen yağmur duası programına, cami din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri, Eser Kur’an Kursu, 15 Temmuz Şehitler Camii Kur’an Kursu ve Zübeyde Hanım Kur’an Kursu öğrencileri ile birlikte dernek başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar da katıldı.
Programda, doğal afetlere karşı duanın ve birlik olmanın önemi vurgulanırken, su tasarrufu konusunda toplumsal farkındalığın artırılması gerektiği dile getirildi. Müftü Cihangeri, yaptığı konuşmada insanların doğaya karşı sorumluluklarını hatırlatarak, özellikle yaz aylarında artan yangın riskine karşı duyarlılık çağrısında bulundu.
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından yapılan yağmur duasında, rahmetin berekete dönüşmesi, toprağın suyla buluşması ve çevre felaketlerinin sona ermesi için dualar edildi.
Program, katılımcıların yoğun ilgisi, ikramlarla sona erdi. Cihangeri, tüm katılımcılarla birlikte destekleri için Karşıyaka Belediyesi'ne ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Yelken
Sonraki Haber Karşıyaka potasında hareketlenme...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?