ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da varan: 14, Hedef: 16...

Karşıyaka'da varan: 14, Hedef: 16...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da varan: 14, Hedef: 16...

Transferin cömert takımı Karşıyaka, Yusuf Şimşek'in israrla istediği 14. transferi de yaptı. 15.'si de yolda... 16.sı da kaleci olacak...

Hatayspor'dan Mehmet Ayaz'ı alan ve yarın resmi sözleşme imzalatacak olan Kaf Kaf, Servan, Erdi, Onur Okan, Deniz, Mustafa Aşan'ın bulunduğu ön liberoya bir takviye daha isteyen teknik direktör Yusuf Şimşek'in raporu üzerine 32 yaşındaki oyuncuyla anlaştı. Takımla antrenmana çıkan Mehmet, pazartesi sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe, Kartal, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Boluspor ve Şanlıurfaspor formaları giyen Mehmet, 1. Lig'de 236 maça çıktı.
Transferde daha önce Brezilyalı golcüler Kahe ile Juninho, Azeri sağ bek Shukurov, Kazak kaleci Loriya, liberolar Onur Okan, Deniz, Mustafa Aşan, stoper Ramazan, sol bek Yenal, sağ açık Mehmet Sıddık, kaleci Aykut, forvet Umutcan ve stoper Cenk Güvenç'le anlaşan yeşil kırmızılılar alternatif kaleci de alarak kadroyu tamamlayacak.
Yönetimin yeniden kiraladığı Cenk, Çaykur Rizespor'la sözleşmesini uzatarak takıma katılacak.15. futbolcunun ardından kaleciyle de yenilerin sayısı 16 olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sürekli, Akpınar'a soruyor: Stat için neden mahkemeye gittiniz?
Sonraki Haber Haydi bayanlar, Bostanlı'da haftanın 2 günü zumba yapmaya...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?