ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka'da uçurtmalar ‘temiz çevre’ için havalandı

Karşıyaka'da uçurtmalar ‘temiz çevre’ için havalandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da uçurtmalar ‘temiz çevre’ için havalandı

Çocuklara çevre bilinci aşılamaya yönelik faaliyetlerini Dünya Çevre Günü’ne de taşıyan Karşıyaka Belediyesi, ‘Uçurtma Şenliği’ düzenledi. Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda buluşan yüzlerce Karşıyakalı çocuk, ‘temiz çevre’ dilekleriyle, uçurtmalarını gökyüzüyle buluşturdu.

Çevreye duyarlı belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü coşkulu bir şenlikle kutladı. Çevre temizliği ve doğanın korunmasına yönelik farkındalık yaratmak amacıyla, Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği büyük ilgi gördü. Şenlikte ücretsiz olarak 500 uçurtma ve yüzlerce balon dağıtıldı.

Sabah erken saatlerde başlayan etkinliğe, çocuklar aileleri ile birlikte katıldı. Minikler kadar büyüklerin de eğlenceli saatler geçirdiği şenlikte, piknik için kumanya ikram edildi. Karşıyaka Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri çocukları çevreyi korumanın önemiyle ilgili bilgilendirirken, katılımcılara içerisinde tohum bulunan kalemler de hediye edildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Dünyamızın en büyük sorunları arasında yer alan, geleceğimizi tehdit eden çevre kirliliği ile var gücümüzle mücadele ediyoruz. Çevremizi korumak adına attığımız her adımın, evlatlarımızın geleceğine yaptığımız en değerli yatırım olduğu inancıyla, ‘çevreye duyarlı belediyecilik’ anlayışımızı sürdüreceğiz. Çocuklarımızı da aynı bilinçle yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka final aşkına...
Sonraki Haber KSK Basketbol Şubesi'nden açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?