ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da üçüncü başkan adayı Altar Toker mi?

Karşıyaka'da üçüncü başkan adayı Altar Toker mi?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da üçüncü başkan adayı Altar Toker mi?

Karşıyaka Taraftar Derneği temsilcilerinden işadamı Altar Toker bugün yaptığı açıklamayla kongrede başkan adayı olabileceğinin sinyalin verdi.

Altar Toker'in açıklaması şu şekilde...

''Sayın Divan Kurulu Başkanımız Cihan Büyükoral bugün bir açıklama yapmış. ''Kim yönetici kim taraftar belli değil'' demiş. Hiç hoş olmayan bir açıklama olmuş. Aslanlar gibi taraftarlığımızla gurur duyuyoruz. Hırsızları deklare etmemiz hoşuna gitmemiş galiba. Zaten ne oldu taraftar diye beğenmediğiniz bizler, kulübün kasasına 10 Milyon TL para soktuk. Bu sene hoşuna gitmemiş olabiliriz. Dostumuz Erdal ACAR'ı kulübümüze getirip hiçbir karşılık beklemeden 10 Milyon TL bağışlamakla hata mı yaptık? Transfer yasaklarını kaldırmakla hata mı yaptık? Kulübe tarihinin en büyük bağışını yaptırdık hata mı yaptık? Sezon öncesi Başkanımız oluk oluk para veren Erdal ACAR'a ulaşmak İçin gece gündüz bizleri ararken; her telefonun sonunda para göndermekle hata mı yaptık?

Sayın Cihan Büyükoral ağabeyim istiyorsanız beğenmediğiniz taraftar olarak herşey ortada kongrede karşı karşıya gelelim!.. Bizde de kulübümüzü yönetecek aslanlar gibi hem maddi hem de manevi güç var. Denemesi Bedava...

Biz çıkar beklemeden bu davanın savaşçısıyız. Örnekleri ortada... 

Beğenmediğin taraftarlar olarak sadece ve sadece basketbolda altyapıda pilot takım kazandırmak Için herkes uyurken cebimizden 1 Milyon 350 Bin harcayarak; hiçbir karşılık beklemeden kulubümüze 2.Lig'de takım kazandırdık. Sayın Ali Erten, Sayın Osman Kırkpınar, Sayın Cengiz Bakır, Sayın Mustafa Celep, Sayın Serdar Işıldar, Sayın Mutluğ Altug çok iyi bilirler. Tekrarlıyorum saydığım isimler herşeye canlı canlı şahitlerdir. Taraftar Olarak aşağıladığın bizler yaptık bunları.

İstersen Sayın Divan Başkanım, Cihan Büyükoral ağabeyim biz kongrede adaylığımızı koyalım. Ama kelimeyle değil İcraatla. Ben ve arkadaşlarım canlı para 3 Milyon TL koyup adaylığımızı açıklayacağız. Eğer Divan Başkanı'mız bizlerin adaylığını kabul görürse yapılacak transferlerinden parasının hepsini nakit vereceğiz. Kulübümüzü ne Borçlandıracaz ne de soyacağız. Yalanla dolanla Karşıyakalılık olmaz. Şimdi biz senden Cevap bekliyoruz Cihan Başkan''

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Oyuncak bebekle vatandaşa duygu sömürüsü yapmışlar
Sonraki Haber Karşıyaka Çarşı Kongre üyelerini ağırlayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?