ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da Turizm Öğrencileri keplerini erken fırlattı...

Karşıyaka'da Turizm Öğrencileri keplerini erken fırlattı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Turizm Öğrencileri keplerini erken fırlattı...

Eğitim- öğretim yılının sona ermesi ile okullarda yapılan “kepler havaya” töreninin ilki turizmcilerden.

Karşıyaka Suzan Divrik Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek- İçecek ve Seyahat – Konaklama bölümden 60 öğrenci okul bahçesinde düzenlenen törende keplerini havaya fırlattı. 2014-2015 Eğitim öğretim yılının mezuniyet törenine Karşıyaka ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri Bahattin Gengörü, Hüseyin Furtana, okul Müdürü Ayhan Kuran, okul müdürleri, öğrenci velileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Okul Müdürü Ayhan Kuran, öğrenciliğin bu gece ile sona ermediğini, yükseköğretimde de öğrenciliğin süreceğini, bu süreçte derslerine çalışanın yaşamı boyunca rahat edeceğini belirterek, öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilerin sahnede keplerini havaya fırlatmalarından sonra, öğretmen ve öğrenciler tarafından verilen mini konser ile tören sona erdi.
Turizm sezonunun açılması nedeniyle öğrencilerin iş arayışına girmeleri nedeniyleYiyecek- İçecek ve Seyahat – Konaklama bölümü öğrencilerininmezuniyet töreninin öğrencilerin erken ayrılmaları nedeniyle yapıldığı belirtiliyor.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar'ın çocuk sevgisi...
Sonraki Haber Kaf Kaf, İstanbul Büyükşehir'e fark attı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?