ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da trafik kaosa teslim

Karşıyaka’da trafik kaosa teslim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da trafik kaosa teslim

Karşıyaka’nın en önemli ana yollarından Girne Bulvarı ve Atatürk Bulvarı’nın bir bölümünde yaşanan elektrik kesintisi sebebiyle trafik lambaları devre dışı kalınca trafikte büyük kaos yaşandı.

Karşıyaka’nın trafiğinin hayat damarlarından birisi olan Girne Bulvarı ve Atatürk Bulvarı’nın Girne Bulvarı’yla bağlandığı noktasında gerçekleşen elektrik kesintisi, trafikte büyük sıkıntılara sebep oldu. Elektrik kesintisi sebebiyle trafik lambalarının devre dışı kaldığı bölgede trafik polisleri de görev yapmayınca özellikle dört yol ağızlarında büyük sıkıntılar yaşandı. Vatandaşlar kendilerince trafiği düzene sokmaya çalışsalar da, yağmurlu hava sebebiyle kayganlaşan yolda büyük tehlikeler de yaşandı. Araçların defalarca kez burun buruna geldiği, yayaların karşıdan karşıdan geçmekte zorlandığı bölgede, vatandaşlar civarda tek bir trafik polisi bile olmamasına tepki gösterdiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir yetkileleri, konunun Tedaş’la ilgili olduğunu, bölgedeki sorunun ne zaman giderileceğine dair kendilerinin de bir bilgisi olmadığını söylediler.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mavişehir'de imar için yeni karar...
Sonraki Haber Kocaoğlu da All-Star için konuştu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?