ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Toros ve Aşan arasında buzlar eridi

Karşıyaka'da Toros ve Aşan arasında buzlar eridi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Toros ve Aşan arasında buzlar eridi

Karşıyaka'da, taraftarların bir kısmının kadrodan elenen Battal ve Onur yüzünden cephe aldığı teknik direktör Mesut Toros'un, takım kaptanı Mustafa Aşan'la arasında peşinat tartışması nedeniyle oluşan buzlar eridi.

Toros ve Mustafa'nın Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki sabah antrenmanında neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Mesut Toros'un, eski futbolcusu Battal'ın lige günler kala kendisiyle ilgili zehir zemberek iddialarına cevap vermeyeceği öğrenildi. Kadrodan elendikten sonra 5 aydır kulüp bulamayan Battal, Toros'u geçen sezon oyunculara, taraftara küfür etmekle suçlamış, tesislere alkollü geldiğini iddia etmişti. Karşıyaka'da yönetim de son günlerde yaşanan gerilim sonrası suskunluğunu koruyor. Yeşil-kırmızılı ekip, yarın saat 18.00'de Nazilli Belediyespor'la Nazilli İlçe Stadı'nda hazırlık maçı oynayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şef adayları Rengim Gökmen’le buluşacak
Sonraki Haber İzmir'e üç yeni park geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?