ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da sular durulmuyor...

Karşıyaka'da sular durulmuyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da sular durulmuyor...

Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ ile Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı arasındaki, kulüpte tek kasa sistemine geçilmesiyle başlayan gerilim büyüyor.

Başkan Altuğ'un kendisi hakkında ve kulübe verdiği parayla ilgili yaptığı açıklamaları 'kişilik haklarına saldırı' olarak değerlendiren Büyükkarcı, konuyu mahkemeye taşımak ve tazminat davası açmak için avukatlarına yetki verdiği belirtildi. Altuğ'un ise Turgay Büyükkarcı'yı şube başkanlığından almak için harekete geçtiği öğrenildi.

Tüzüğün 26. maddesine göre şube başkanına tek başına görevden el çektiremeyen Mutlu Altuğ, bunun için yönetim kurulu kararı almaya hazırlanıyor.

Başkan Mutlu Altuğ'un, ilk yönetim kurulu toplantısında Turgay Büyükkarcı'nın şube başkanlığından alınması için oylama yaptırmayı planladığı kaydedildi. 14 kişiden oluşan yönetimde, toplantıya katılan üyelerin yarısından bir fazlasının oyu, bu karar için yetiyor. Ancak kararın geçerli olması için, yönetim kurulu üyelerinin en az yarısının, yani 7'sinin oylamaya katılması gerekiyor. Yönetim kurulunun, kongrenin seçtiği bir üyeyi yönetimden atmak gibi bir yetkisi ise bulunmuyor. Turgay Büyükkarcı, sağ kolu olan Basketbol Altyapı Başkanı Göksin Konsoloğlu'nu hafta başında görevden alan Başkan Mutlu Altuğ'un kararını tanımadığını açıklamıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bugünkü kazançları kahraman şehit polis Fethi Sekin'in ailesine...
Sonraki Haber Karşıyaka'ya yine ceza geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?