ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da şok!..

Karşıyaka’da şok!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da şok!..

Karşıyaka'da 8 futbolcunun alacaklarını tahsil etmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu…

Karşıyakalı futbolculardan Cenk, Mustafa Aşan, Mahmut, Zeki, Emircan, Tayfun, Behram ve kadro dışı kalan İbrahim'in alacakları için kulübe TFF kanalıyla kulübe ihtarname çektikleri belirtildi.

8 futbolcunun sezon başında peşinat olarak kesilen çekleri tahsil edemedikleri için bu yolu seçtikleri, Mustafa Aşan'ın çocuğunun ameliyatı için istediği 5 bin TL ödenmeyince bu kararı aldığı öğrenildi. Yönetim 30 gün içinde paralarını ödemediği takdirde bu futbolcular serbest kalma hakkı kazanacak.

Yerli oyuncularına olan borçları nedeniyle transfer yasağı bulunan Karşıyaka'ya, Nijeryalı Ofoedu'nun alacağı yüzünden FIFA'dan da devre arası ve 2017 yazında geçerli 2 dönem transfer yasağı cezası gelmişti.
Karşıyaka'da Etimesgut galibiyetiyle oyuncuların kulüpten prim alacağı da 4 maça çıktı. Yönetimin daha önce prim kriziyle günlerce antrenman boykotu yapan futbolculara 6'şar bin TL prim borcu bulunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'li futbolcular Tunç Kaptan'ın oğluyla...
Sonraki Haber Başkan Kocaoğlu, İzmirli kadınlarla yürüdü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?