ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da şok! Yusuf Şimşek istifa etti!

Karşıyaka'da şok! Yusuf Şimşek istifa etti!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da şok! Yusuf Şimşek istifa etti!

Sezona Cüneyt Dumlupınar'la başladıktan 3 kez teknik adam değişikliğine giden ve son olarak Yusuf Şimşek'i başa getiren Karşıyaka, genç teknik adamın istifasıyla sarsıldı.

PTT 1. Lig'de son sırada bulunan ve ligde kalma mücadelesi veren Karşıyaka'da, yeni yönetimin göreve gelmesiyle beraber takımın başına getirilen ve yepyeni bir kadro kuran Yusuf Şimşek istifa etti.

Dün akşam saatlerinde kulübe gelerek yöneticilerle görüşen Yusuf Şimşek, "Olmadı, tutturamadık. Oyuncularla istediğim havayı yakalayamadık. Moral ve motivasyonumu kaybettim. 8 maçta 6 puan aldık. Kendimi başarılı bulmuyorum. Ben Karşıyaka'yı çok seviyorum ve bir kan değişikliğinin takıma iyi gelebileceğini düşünüyorum" diyerek görevinden affını istedi.

Yusuf Şimşek'in şok istifasının ardından bu sezon 5. kez bir teknik direktörle anlaşacak olan Karşıyaka'da yönetim, yarın sabahtan itibaren bu konuda çalışmalara başlayacak.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıkıyor
Sonraki Haber İnovasyon ve girişimcilik eko sistemi İzmir’den başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?