ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da şirketleşme buluşması...

Karşıyaka'da şirketleşme buluşması...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da şirketleşme buluşması...

Bu ay içinde yapılması beklenen olağan kongre öncesi transfer yasağıyla 3'üncü Lig'den kurtulamayan futbol şubesinin camia içinden oluşacak bir yapıyla şirketleştirilmesiyle ilgili görüşmelerin sürdüğü Karşıyaka'da camianın güçlü isimleri buluştu.

Yeşil-kırmızılılarda kurulacak şirketin yönetimiyle ilgili Karşıyaka'nın etkili eski başkan ve yöneticileri Cenk Karace, Nazım Torbaoğlu, Gökhan Şensan, Azat Yeşil, Mustafa Taşova ve Volkan Sintaç bir araya geldi. 
Görüşmede ana taslağı hazır olan şirketle ilgili detaylar konuşuldu. Kongrede futbol şubesini şirketleştirerek yönetmek için üyelerden onay isteyecek Kaf-Kaf'ta Cenk Karace ve Eski Adalet Bakanı Hasan Denizkurdu, yarın şirkete katılmaya prensipte yeşil ışık yakan Başkan Turgay Büyükkarcı'yla da bir araya gelecek. Oluşumla ilgili resmi açıklama yapılması bekleniyor. Kaf-Kaf'ta 3.5 yıldır yapılamayan kongrenin 27-27 Haziran hafta sonu toplanması öngörülüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli'de 4 yeni iş birliği protokolü imzalandı
Sonraki Haber Uşak Üniversitesi'nden Gelecek İçin El Ele projesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?