ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da sırada Duric dosyası var...

Karşıyaka'da sırada Duric dosyası var...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da sırada Duric dosyası var...

Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı eski oyuncuları Senagalli Djiby Fall'a 172 bin euro ödeyerek eksi 6 puan silme cezasından kurtulduklarını şimdi de Duric'in dosyasını kapatacaklarını söyledi.

Döviz kurlarının oldukça yükseldiğini ve anlaştıkları oyuncuların maliyetlerinin arttığını ifade eden Büyükkarcı, "İsterdik ki daha iyi durumda olalım. 172 bin euro ödeyerek eski oyuncumuz Fall dosyasını kapattık ve 6 puan silme cezasından kulübü kurtardık. Bu konuda bize destek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Sadece bir adet eski borç kaldı, o da Igor Duric dosyası ve onu da kapatacağız. Şu ana kadar 4 dosya kapatıp 24 puan silme cezasını bertaraf ettik. Ancak bu sorunları halledip, tesislerimizi yenileyip transfer yasağını konuşur hale gelebiliriz" dedi.

Karşıyaka'ya 2015-2016 sezonunda Sırbistan'ın Vojvodina takımından gelen Duric, 1. Lig'de 10, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 karşılaşmaya çıktı. Defansta görev yapan Duric, yarım sezon görev aldıktan sonra Kaf-Kaf'tan ayrıldı.

Turgay Büyükkarcı futbolda başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını ifade ederek, "Futbolumuz çok başarılı bir sezon geçirdi. Sezon başında küme düşer denilen takımımız camiamıza Play-Off heyecanı yaşattı. Tüm futbol şube yöneticilerini yürekten kutluyorum. Gençlerde Türkiye 2.si olduk ve şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Birçok altyapı grubunda da başarılı sonuçlar almaya devam ediyoruz. Basketbolda çok iddialı konuşuyorum inşallah Türkiye'nin en iyi altyapısına sahip olacağız. Voleybolda iyi bir ivme yakaladık. Serkan Ergüven ve arkadaşlarıyla iyi işler yaptık. Güzel ve başarılı bir altyapı sistemi kurdular" diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi’nde sıcak bayramlaşma
Sonraki Haber Bayramda toplu ulaşım ücretsiz...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?