ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da silahlı çatışma: 1 ölü 1 yaralı

Karşıyaka'da silahlı çatışma: 1 ölü 1 yaralı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da silahlı çatışma: 1 ölü 1 yaralı

Karşıyaka'da, bir iş hanındaki berber dükkanına gelen kimliği belirsiz kişi, işletmeci Yener Edis'e tabancayla ateş açtı. Saldırgana silahla karşılık veren Edis, vurularak yaşamını yitirdi, seken kurşunun isabet ettiği hanın çaycısı da ayağından yaralandı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Donanmacı Mahallesi Hilmi Ziya Apak Sokak'taki bir iş hanının giriş katında yer alan Yener Edis'in işlettiği berber dükkanında meydana geldi. Berber dükkanına gelen kimliği belirsiz bir kişi, Edis'e tabancayla ateş açtı. Edis de karşılık verdi. Mermilerin isabet ettiği Edis, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli kaçtı. Kurşunların sekip geldiği iş hanının çaycısı Osman T. de ayağından yaralandı. Çevredeki esnafın İhbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan müdahalede ağır yaralandığı belirlenen Edis, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Edis, burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Osman T.'nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, şüpheliyi yakalamak için soruşturma başlattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 6 Kızgın 0
Önceki Haber Bu işte bir terslik var!
Sonraki Haber Karadeniz ve Yelek'ten Milli Eğitim ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?