ANA SAYFA > GÜNDEM > Karadeniz ve Yelek'ten Milli Eğitim ziyareti

Karadeniz ve Yelek'ten Milli Eğitim ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karadeniz ve Yelek'ten Milli Eğitim ziyareti

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ile Karşıyaka Gençlik Spor İlçe Müdürü Musa Yelek yeni atanan Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü .Kadir Kadıoğlu'nu makamında ziyaret eden Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ile Karşıyaka Gençlik Spor İlçe Müdürü Musa Yelek "hayırlı olsun" dileklerinde bulunup başarıla temenni ettiler. 
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, "Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Kadir Kadıoğlu'nun daha önceki görevlerinde ve özellikle de son olarak Bornova'da başarılı işlere imza attığını ifade ederek, "Karşıyaka da Milli Eğitim açısından çok kısa sürede farkı görecektir" dedi: 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da silahlı çatışma: 1 ölü 1 yaralı
Sonraki Haber En Yakın Bornova Çilingir 15 Dakikada Adreste

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?