ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da sihir dolu günler başladı

Karşıyaka'da sihir dolu günler başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da sihir dolu günler başladı

Türkiye’nin en büyük illüzyon etkinliği olan ve bu yıl 17’nci kez düzenlenen "Uluslararası İzmir İllüzyon Buluşması", dün akşam Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen gala gösterimi ile başladı.

Düzenlendiği ilk günden bu güne büyümesini sürdürerek ülke çapında illüzyonistleri İzmirli vatandaşlarla buluşturan Uluslararası İzmir İllüzyon Buluşması etkinliğinin 17.si, Karşıyaka Belediyesi ev sahipliğinde başladı.

Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Türkiye'nin ilk çocuk illüzyonisti Erdinç Demiray ithaf edilen gala gösteriminde sahneye çıkan illüzyonistler, birbirinden farklı gösteriyle Karşıyakalı vatandaşların beğenisini topladı. 3 gün boyunca sürecek olan  17. Uluslararası İzmir İllüzyon Buluşması etkinliği kapsamında her gün seminerler ve tiyatro girişinde halka açık sihir pazarı da Karşıyakalı illüzyon meraklıları ile buluşacak. Etkinliğin son günü olan 20 Ağustos'ta ise, Karşıyakalı çocuklara yönelik ücretsiz olarak "Sihir Atölyesi" etkinliği düzenlenerek çocuklar illüzyonla tanıştırılacak. Etkinliğin detaylı programına www.izmirmagic.com adresinden ulaşmak mümkün.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tariş'ten zeytinyağı fiyatları açıklaması
Sonraki Haber Yaz aylarında ağrı kesici satışları patladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?