ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Shukurov krizi...

Karşıyaka'da Shukurov krizi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Shukurov krizi...

Azerbaycan'dan Milli maç sonrası 5 gün gecikmeli olarak Karşıyaka'ya dönen Azeri oyuncu Shukurov'u teknik direktör Ayhan Akman antrenmana almayınca kriz patlak verdi...

Ayhan Akman antrenmaa almadığı ve "seni artık işstemişyorum" dediği oyuncusu için de futbol şubesine rapor verdiği belirtildi.
28 Mart'ta ülkesi Azerbaycan'ın Malta ile yaptığı milli maç için giden ve dönmeyişnce de  telefonla aradığı yöneticilere "Pasaportumda boş sayfa kalmadı bu yüzden butrada uğraşıyorum. Halleder halletmez gleceğim"  dediğini ancak bu gerekçenin kabul görmemesi üzerine yöneticiler de Azeri milli oyuncunun anbtrenmana katılmadığınkı noter tespiti ile belgeledi.
Geçikmeli olarak Karşıyaka'ya döne Mahir Shukurov  sabah yapılan antrenman için geldiği Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde teknik direktör Ayhan Akman'ın antrenmana almamasıyla şaşkırdı. 
Yönetim Kurulu'nun kararı sonrası futbolcunun sözleşmesi karşılıklı feshedilecek veya A2 takımıyla çalışmalarına devam etmesi önderilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye ATV Şampiyonası Urla'da
Sonraki Haber KSK Genel Kurulu Mayıs ayında...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?