ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka'da sanat sokakta

Karşıyaka'da sanat sokakta

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da sanat sokakta

Karşıyaka'da faaliyetlerini sürdüren Mavi Kelebek Kültür ve Sanat Derneği, ikincisini düzenlediği "Kursiyer Sokak Sergisi"ni Bahriye üçok Mahallesi'nde açtı.

Dernek Başkanı Fatih Burgucu, açılışta yaptığı konuşmada, "Sevgili dostlar bugün büyük bir mutlukla açmış olacağımız ve derneğimizin ikincisini düzenlediği 'Kursiyerler Sokak Sergisi' açılışına onur verdiniz. Derneğimizin Başeğitmeni Seramik Sanatçısı Şükriye Işıkal geçen ay İstanbulda 20.sanat yılı nedeniyle bir sergi açtı, biz de Işıkal'a derneğimize verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Tabi ki diğer eğitmenlerimize de çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İki yıllık çalışmaların sonunda 30 kursiyere sertifika kazandırdıklarını belirten Burgucu, "Kursiyerlerimiz içinde en küçük olan Zeynep Özen resim kursu alıyor ve harika sulu boya resimler yapıyor, inanın geleceğin ressamı olacak" diyerek, kursiyerlerin sertifikalarını teslim etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli Serra, bilimde dünya birincisi
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?