ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da prim ödendi…

Karşıyaka’da prim ödendi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da prim ödendi…

Karşıyaka’da boykota neden olan Kırklarelispor maçının galibiyet primi ödenirken, ödemelerde ellerinde olmayan nedenler yüzüden geçikme yaşandığını vurgulayan Başkan Altuğ, hafta başında hem içerideki primleri, hem de peşinatları ödeyeceklerini açıkladı.

Altuğ, "Eski borçlar yüzünden çeklerimize haciz kondu. Bu sorunları aşmak zaman aldı. Elimizden geleni yapıyoruz. Yarattığımız tüm kaynakları ekibimize aktarıyoruz. Bu süreçte kenetlenerek daha da güçleneceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" dedi.

Başkan Mutlu Altuğ, boykotların ardından kadro dışı bıraktıkları oyunculara kapıları kapatmadı. Altuğ, kadro dışı kalan oyuncularının affının teknik heyetten gelecek rapor doğrultusunda olacağını belirterek, özellikle gençlere "Onlar bizim evlatlarımız. Kendi evlatlarımızın en kısa sürede formalarını giymelerini isterim” mesajını yolladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Ankara'da galibiyet arıyor
Sonraki Haber Karşıyakalılar güne sporla başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?