ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da okullara yeni dönem makyajı

Karşıyaka'da okullara yeni dönem makyajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da okullara yeni dönem makyajı

2014-2015 eğitim ve öğretim yılına en iyi şartlarda başlamasını isteyen Karşıyaka Belediyesi, ilçedeki eğitim yuvalarını bakıma aldı.

Tamirat işleri yapılan 35 okula yeni oyun üniteleri, banklar ve çöp kutuları da yerleştirildi. Boya- badana, korkuluk ve duvar bakımları yapıldı. Eskiyen banklar ve çöp kovaları da yenileriyle değiştirildi.
Eğitimciler ve velilerden gelen taleplerin de göz önüne alınmasıyla hayata geçirilen çalışmalar sonunda, okullar yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirildi. Belediye ekiplerinin, bakım ve onarım çalışmalarını yıl içinde de devam ettireceği belirtildi.
Çocukların en iyi şartlarda ve özgürce yaşayabileceği bir kent yaratmak için çalıştıklarını vurgulayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Çocuklarımıza hizmet etme noktasında eğitime büyük önem veriyoruz. Geleceğin Karşıyakası’nı birlikte yaratacağımız çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alması için belediye olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mecliste Türkçe ve Ermenice ''Sarı Gelin'' söylediler...
Sonraki Haber Sakız Adası'nda Türk Düğünü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?