ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da okul müdür yardımcıları bir araya geldi

Karşıyaka'da okul müdür yardımcıları bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da okul müdür yardımcıları bir araya geldi

Karşıyaka’daki okul ve kurumlara atanan yeni müdür yardımcılarının tanışma ve paylaşımlarını sağlamak için toplantı düzenlendi.

Karşıyaka Nebahat Alparslan Karadavut İlkokulu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu başkanlığında Karşıyaka ilçesinde göreve yapmakta olan ve göreve yeni başlayan okul müdür yardımcılarına yönelik tanışma ve paylaşım toplantısı yapıldı.
Toplantıya Şube müdürleri Mehtap Gemici, Bahattin Gengörü, Hüseyin Furtuna ve ilçedeki görevli tüm okul müdür yardımcıları katıldı.
Toplantıda çeşitli eğitim kademelerinde görevli müdür yardımcılarının karşılaştıkları sorunlar, uygulamalarda dikkat edilmesi gerekli konular, okullarda başarıyı ve verimliliği arttırmak için alınacak önlemler anlatılırken, uygulamalarından örnekler verildi. (YILMAZ DURMAZ)


 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ay Yıldızlılar Bosna'ya fark attı
Sonraki Haber Karşıyakalılar ödüllerini bugün alıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?