ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da Öğretmenler Günü coşku ile kutlandı

Karşıyaka'da Öğretmenler Günü coşku ile kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Öğretmenler Günü coşku ile kutlandı

Karşıyaka’da 24 Kasım Öğretmenler günü muhteşem bir program ile kutlandı.

Kutlamalara Hükümet Konağının Bahçesinde bulunan Atatürk Büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu tarafından çelenk koyma töreni ile başlandı. Törene Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Müftü Cahit Orhun, AK Parti, CHP, MHP, Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka İlçe Başkan ve yöneticileri, Kurum yöneticileri, belediye meclis üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Daha sonra Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İzmir Orman Bölge Müdür Yardımcısı Muhsin Köse, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Yonar, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Eğitim Birsen Karşıyaka şube Başkanı Ayhan Kuran,  okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Karşıyaka kaymakamı Sadettin Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu öğretmenliğin önemi ve değeri üzerine birer konuşma yaptıkları etkinlikte şiirler okundu, konuşmalar yapıldı, korolar tarafından şarkılar söylendi, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgeleri, çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödüller verildi.

Öğrencilerin yaptıkları resimler sergilendi. İzmir orman Bölge Müdür Yardımcısı Muhsin Köse tarafından öğretmenlere 500 adet çeşitli fidan dağıtıldı.  Karşıyaka ortaokulu tarafından düzenlenen öğretmen klipi ayakta alkışlandı.



KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRETMENE YEMEK
Öğretmenler günü kutlamalarına akşamda Karşıyaka Belediyesi tarafından Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenen muhteşem bir programla devam edildi.  Ünlü şarkıcı Nalan Altınörs’ün şarkı söylediği yemekli geceye 1500 öğretmen katıldı. Karşıyaka Belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel birer konuşma yaptılar. Başkan Akpınar ve Kaymakam Yücel’in konuşmaları alkışlandı. Başkan Akpınar ve Kaymakam Yücel’in ünlü şarkıcıya şarkı söylerken eşlik etmeleri büyük alkış aldı. 1200 kişinin katılması beklenen geceye, katılımın fazla olması 2 bin kişiye yakın konuk gelmesi nedeniyle ikinci bir salon açıldı. Karşıyaka Belediyesi görevlileri çeşitli hediyeler vererek geceye katılanları uğurladılar.
Gecenin sonunda konuşan öğretmenler; “Böylesi bir gece Karşıyaka’da ilk kez düzenlendiğini gördük.  Çok mükemmel bir geceydi. Hizmette mükemmeldi.  Başkana ve belediye çalışanlarına bu güzel geceyi yaşattıkları için teşekkür ediyoruz” dediler.


Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Son 5 yılda kobi sayısında 8 kat artış

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?