ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da öğrencilerin karne sevinci

Karşıyaka'da öğrencilerin karne sevinci

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da öğrencilerin karne sevinci

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Karşıyaka’da bulunan okullarda eğitim öğretim gören 46 bine yakın öğrenciye karneleri verildi.

Karşıyaka’da 6 anaokulu, 26 ilkokul, 17 ortaokul, 7si meslek lisesi olmak üzere 16 Anadolu lisesine devam eden 46 bine yakın öğrenciye yılsonu karneleri dağıtıldı.

Karşıyaka Evin Leblebicioğlu Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, okul müdürü Murat Yılmaz, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü İslamoğlu tarafından öğrencilere karneleri ile birlikte, başarı belgeleri ve sportif faaliyetlerde dereceye girenlere  madalyalar verildi.

Kaymakam Yücel 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı’nın başarı ile tamamlandığını, 2015-2016 eğitim öğretim yılında daha başarılı olması için temenni de bulundu. Emeği geçenlere teşekkür ederek, öğrencilere başarılar diledi. Kaymakam Yücel ve Müdür İslamoğlu’nun törende öğrenciler ile yakından ilgilenmeleri dikkat çekti. Kaymakam Yücel ve Müdür İslamoğlu’na öğrencilerin yaptığı yağlı boya tablolarından hediye edildi.

Karne dağıtım töreninden sonra Kaymakam Yücel ve Müdür İslamoğlu okulun öğretmenler odasına giderek öğretmenler ile sohbet etti. 2015-2016 Eğitim- Öğretim Yılı 14 Eylül Pazartesi günü başlayacak.



PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye'nin ilk sualtı arkeoloji müzesi Urla'da açılacak
Sonraki Haber TBF'den Pınar Karşıyaka'ya 36.500 TL para cezası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?