ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Mutlu Çelik iş başı yapıyor

Karşıyaka'da Mutlu Çelik iş başı yapıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Mutlu Çelik iş başı yapıyor

Karşıyaka Spor Kulübü'nde futbol takımına sponsor olmasının ardından yönetim dışından şube başkanlığını da üstlenen Şevket Pehlivan'ın yardımcısı olarak seçtiği eski futbol hakemlerden Mutlu Çelik, KSK'de işbaşı yapacak.

Özel işlerinin yoğunluğu nedeniyle takımla sürekli bire bir ilgilenemediği gerekçesiyle kendisine vekil olarak Karşıyaka Spor Kulübü'nde Mutlu Çelik'in profesyonel olarak görev yapacağını açıklayan Şevket Pehlivan, "Mutlu Çelik'in net görev tanımı, ünvanının sportif direktör mü menajer mi veya genel kaptan mı olacağı salı günkü yönetim kurulu toplantısında görüşülüp karar verildikten sonra belli olacak" dedi.
Mutlu Çelik'i göreve getirmesi nedeniyle başkan Mutlu Altuğ'la görüştüklerini de belirten Pehlivan, "Altuğ'la önceki gün yurt dışından dönünce toplantı yaptık. Her hangi bir problem yok, yola devam ediyoruz. Kararları başkan Altuğ ve yönetimle görüşerek alıyorum. Başkanın Mutlu Çelik kararından da haberi vardı. Yarın Altuğ ve Çelik görüşüp tanışacak" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Orkestra şefi kursu başladı
Sonraki Haber Karşıyaka’nın dinazorlarına büyük ilgi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?