ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da muhteşem kütüphane açılışı

Karşıyaka'da muhteşem kütüphane açılışı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da muhteşem kütüphane açılışı

Karşıyaka Türkbirliği İlkokulu'nda kütüphane açılışı muhteşem etkinlikle yapıldı.

Merhum Fatma Nuran Özcan adına hayırsever Ferah Karayılanoğlu tarafından okula yaptırılan kütüphanenin açılış etkinliğinde tanınmış yazarlardan Tufan Atakişi ve Cafer Öz söyleşileri ilgi ile izlenirken TRT ses sanatçılarından Turgay Kızıltuğ ve Güldehen Marmara’nı konseri de büyük alkış aldı.

Etkinlikte Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, Yazar Tufan Atakişi ve Cafer Öz, Okul Müdürü Affan Arif Erol birer konuşma yaptılar.

Okul Müdürü Affan Arif Erol yaptığı konuşmada, okul kütüphanelerinin erezyona uğradığı bir dönemde okullarına kütüphane kazandırılmasının önemini vurgulayarak,  öğrencilerin okumayı, kitapları sevmeyi, korumayı, paylaşmayı ve ödevlerini hazırlamak için yararlanacakları bir kütüphanenin olmasına çok sevindiğini belirterek, kütüphaneyi yaptıran Ferah Karayılanoğlu’na ve tanınmış yazarları, TRT sanatçıları ile güzel bir etkinlik düzenlenmesini sağlayan iş adamı Mehmet Karal’a teşekkür etti.

Etkinliğe Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, hayırsever Ferah Karayılanoğlu ve ailesi, iş adamı Mehmet Karal, Yazar Tufan Atakişi ve Cafer Öz,  TRT ses sanatçılarından Turgay Kızıltuğ ve Güldehen Marmara,  öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Denizlispor maçının hazırlıklarını tamamladı
Sonraki Haber Karşıyaka'nın yeni salonunun projesi bakanlığa teslim edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?