ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da muhtarlık binaları yenileniyor...

Karşıyaka'da muhtarlık binaları yenileniyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da muhtarlık binaları yenileniyor...

Karşıyaka Belediyesi, muhtarlık binalarını da baştan sona yenilemeye başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Hem vatandaşlarımız kaliteli hizmet alsın hem de muhtarlarımız daha etkin hizmet verebilsin istiyoruz” dedi.

Belediye; muhtarlara daha önce de cep telefonu ve internet desteği sağlamış, elektrik ve su faturalarını üstlenmişti. Kötü fiziki koşullarda hizmet veren Cumhuriyet, Dedebaşı, Şemikler, Goncalar ve Demirköprü mahalle muhtarlarına yeni yer tahsis eden Karşıyaka Belediyesi, diğer 22 mahalle muhtarlığında da bakım ve onarım çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında; bazı muhtarlık binalarının tamamen değişeceği, bazılarının ise boya ve badana ile yenileneceği ve çatılarının da güçlendirileceği belirtildi. Muhtarlar için “en yakın danışmanlarım” diyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, yerel seçimlerin ardından, 27 mahalle muhtarına da hatlı cep telefonu dağıtmış ve internet desteği vermişti. Muhtarlık binalarının elektrik ve su giderlerini de üstlenen belediye, kırtasiye yardımını da ihmal etmedi. Bu sayede muhtarlıklarda 4,5 lira olan resmi evrak ücreti de 2 liraya düşürüldü.
Muhtarlara her konuda destek sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Muhtarlar, vatandaşlar ile belediye arasındaki en önemli köprü görevini yapıyorlar. Mahalle muhtarlarımızla işbirliği ve dayanışma içinde olmamız çok önemli. En iyi hizmeti üretmek için çabalıyoruz. Muhtarlarımız, daha çağdaş ve sağlıklı hizmet binalarını hak ediyor. Birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kumda sakin fırtına
Sonraki Haber Kaf Kaf filede kapalı gişe

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?