ANA SAYFA > GÜNDEM > KARŞIYAKA’DA MOLOZ HAREKATI

KARŞIYAKA’DA MOLOZ HAREKATI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA’DA MOLOZ HAREKATI

İlçenin farklı noktalarına kaçak olarak dökülen molozlara karşı çalışma başlatan Karşıyaka Belediyesi, son 10 günde 200 kamyon moloz kaldırdı. Döküm alanlarının etrafı bariyerle kapatılırken, cezai işlemlerin de artarak devam edeceği belirtildi.

Karşıyaka Belediyesi kentin farklı noktalarındaki boş arazilere kaçak olarak dökülen molozlara karşı mücadele başlattı. Başta Şemikler, Yalı, Zübeyde Hanım, Örnekköy ve Sancaklı mahalleleri olmak üzere, boş arazilere bırakılan moloz yığınlarını temizlemek için ekiplerini artıran belediye, son 10 günde 200 kamyon molozu temizledi. Harmandalı Katı Atık Deponi Alanı’na döküldü.
 
Kentin her köşesinde moloz temizleme harekatı başlatan belediye, kaçak dökümler için de önlemlerini artırdı. Kent kirliliğini önlemek adına, boş arazilerin etrafı beton bariyerlerle çevrilmeye başlandı. Kaçak moloz yığınlarına karşı tedbirlerin artırılacağı ve cezai işlemlerin de kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, kaçak moloz dökümlerine karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini söyledi. Vatandaşların da konuya duyarlılıkla yaklaşması gerektiğini vurgulayan Akpınar “Kaçak moloz dökümleri, kentin temizliği ve estetik açısından kabul edilemez. Tespit edilen hallerde, yasaların bize verdiği hakları uygulamaktan geri kalmayacağız. Kararlı bir şekilde mücadele edeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber ASTIMLI ÇOCUK KLİMADAN UZAK DURMALI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?