ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da minik sporculara eşofman dağıtıldı

Karşıyaka'da minik sporculara eşofman dağıtıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da minik sporculara eşofman dağıtıldı

Çocuk ve gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesi için destekleyici çalışmalar yapan Karşıyaka Belediyesi, belediyenin spor okullarında eğitim gören bin minik sporcuya eşofman takımı hediye etti. Başkan Akpınar “Yeni nesillerin spor yaparak büyümesi için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Çocuk ve gençlere farklı branşlarda spor yapma imkanı sunan Karşıyaka Belediyesi, Belediyespor bünyesinde eğitim gören bin öğrencisine eşofman takımı dağıttı. Basketbol, voleybol, futbol, jimnastik ve judo branşlarındaki spor okullarına devam eden 4 - 17 yaş arası sporcular, Mavişehir Spor Salonu'nda düzenlenen törenle hediyelerini teslim aldı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran'ın da katıldığı ve minik sporculara hediyelerini takdim ettiği buluşma, şölen havasında geçti.

Sağlıklı nesillerin sporla yetişeceğine inandığını belirten Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, “Çocuklarımızın hem sosyal hem de fiziki gelişimi için sportif faaliyetlere büyük önem veriyoruz, destekliyoruz. Çocuklarımızın arkadaşlık ilişkilerini sosyal medya üzerinden değil, spor yaparken kurmalarını istiyoruz. Judoyu, tekvandoyu, jimnastiği, futbolu bilgisayarda değil, sahada oynama imkanı sunuyoruz. Sadece profesyonel spor anlayışıyla hareket etmiyoruz. Alternatif sporları özendiriyoruz. Yeni şampiyonlarımızı da bu evlatlarımızın arasından çıkaracağız. Hem başarılı sporcular hem devlet adamları, belediye başkanları yetiştireceğiz” dedi.

Küçük yaştaki spor tutkunlarına farklı branşlarda eğitim imkanı sunan Karşıyaka Belediyespor, geride kalan 10 aylık süreçte onlarca başarıya imza attı. Okçuluk branşında başarıdan başarıya koşan Ecem Cansu Coşkun Dünya Şampiyonluğu elde etti. Coşkun, Okçuluk Federasyonu tarafından da Dünyada Yılın Sporcusu adayı gösterildi. Para- Tekwando’da mücadele eden Turan Erdoğan da Dünya 3’üncüsü olarak göğsümüzü kabarttı.  

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK için kıvılcımı Altar Toker çaktı!..
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Paris deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?