ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da maç öncesi primleri sonraya kaldı...

Karşıyaka'da maç öncesi primleri sonraya kaldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da maç öncesi primleri sonraya kaldı...

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun Elazığspor galibiyetinin 3'er bin TL'lik primlerini Osmanlıspor deplasmanı öncesi ödeyerek takıma moral verme hedefi tutmadı.

Yöneticiler, primleri cuma günü öğleden sonra ancak bir kısmını oyuncuların hesaplarına yatarken, diğer kısmı ise bankada kaldı. Kalan paralar yarın ödeneceği açıklandı.
Lider Osmanlıspor deplasmanında hem yenilmezliğini, hem iki as oyuncusunu kaybeden yeşil kırmızılılar üçüncü hafta sonunda zirvenin 5 puan gerisine düştü. Lige Antalyaspor beraberliği ve Elazığspor galibiyetiyle başladıktan sonra Başkent deplasmanını 3-1 kaybeden Karşıyaka'da çift sarıdan kırmızı kart gören Rıdvan ile Servan cezalarını kupadaki Altay derbisinde çekecek. Osmanlıspor karşısındaki kadro tercihi eleştirilen Teknik direktör Yusuf Şimşek, kupada 11'de revizyon yapacak.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de izlediği maçta protokoldeki Osmanlıspor yöneticilerinin Hakem Abdülkadir Bitigen'e sürekli baskı yaptığını söyleyen 2. Başkan Azat Yeşil, "Geçen sene Adana Demirspor maçında kalenin 1 metre içinde olan topumuzu gol saymayan Bitigen yine aleyhimize kolay düdükler çaldı. Ama yenilgiyi yalnız hakeme bağlayamayız. Biz de iyi değildik. Maça iyi konsantre olamamışız. İlk iki haftadaki gibi değildik. Yine de 9 kişi kalsak da oyundan kopmadık. Takımımıza inanıyoruz. Toparlanacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar'ın pazar gezmesi Sancaklı'ya...
Sonraki Haber AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Sürekli, Akpınar'a tepki gösterdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?