ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da köy bereketi

Karşıyaka’da köy bereketi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da köy bereketi

Mavişehir’deki eski Ocakbaşı Restoran’ı Kent Koop Gıda Market’e dönüştüren ve onlarca kooperatiften alınan hesaplı ve kaliteli ürünleri Karşıyakalılara sunan Karşıyaka Belediyesi, tesisin ikinci şubesini Bostanlı’da açacak.

Sosyal tesislerden daha fazla insanın yararlanmasını sağlamak ve sağlıklı gıdaları hesaplı fiyatlarla halka sunmak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, -vatandaşlardan gelen talep üzerine- ilkini Mavişehir’de hayata geçirdiği Kent Koop Gıda Market’in ikinci şubesini Bostanlı’daki Uğur Mumcu Parkı’nın içinde açacak. Park içindeki kafeterya, üretici kooperatiflerinden alınan ürünlerin satışının yapılacağı markete dönüştürülecek. Çay bahçesi ise hizmet vermeye devam edecek.

Yaklaşık 150 metrekarelik alanda hizmet verecek olan Kent Koop Gıda Market’te, et ve şarküteri ürünleri, kahvaltılık ürünler, yaş sebze-meyve, organik ürünler, unlu mamuller ve mutfak ihtiyaçları satılacak. Belediye şirketi Kent A.Ş.’nin üretim tesislerinden çıkan köfte, sucuk, kavurma, mezeler, tatlılar, pastalar ve ekmekler de kent merkezinde oluşturulan "köy"ün iddialı ürünleri arasında yer alacak. Üretici kooperatiflerden alınan tüm ürünler, hesaplı ve kaliteli bir şekilde tüketiciye sunulacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini daha Karşıyaka’da hayata geçiriyoruz. Hem üreticiyi destekleyecek hem de vatandaşlarımıza daha kaliteli ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yaratacak olan tesisimizin ikinci şubesini de hizmete açıyoruz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Markovic ile imzaladı...
Sonraki Haber Bülent Delican'dan Ramazan Bayramı mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?