ANA SAYFA > MAGAZİN > Karşıyaka’da “Köpek Güzeli” seçildi

Karşıyaka’da “Köpek Güzeli” seçildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da “Köpek Güzeli” seçildi

Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Farmina Pet Foods işbirliğiyle düzenlenen Köpek Güzellik Yarışması, Mavişehir’deki Tay Park’ta yapıldı.

Yoğun katılım olan yarışmada, farklı cinslerden 60 can dost podyuma çıktı. Seçim yapmakta zorlanan jüri üyeleri; Chef, Lily ve Miço&Eny isimli üç köpeği aynı puanla birinci seçti.
Her yaştan yüzlerce hayvanseverin bir araya geldiği Tay Park’taki etkinlikler, gün boyu devam etti. Köpekler ve sahiplerinin birlikte katılımıyla, koşu ve yumurta taşıma yarışı gibi aktiviteler de gerçekleştirildi. Tüm yarışlarda dereceye girenlere kupa, madalya ve mama hediye edildi. Tay Park’ta her hafta sonu hizmet veren Sahiplendirme Standı da yine hayvanseverlerin uğrak noktası oldu. Sahipsiz kediler, sıcak yuvalara kavuşturuldu.
Can dostlarla birlikte keyifli bir gün geçirme imkanı bulan katılımcılar, hayvan sevgisini yaygınlaştırmaya yönelik çalışmaları için Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür etti. Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri de Tay Park’ın yaz boyunca birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğini belirtti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Partili Boztepe: Hiç kimseye danışmadan yıkım yapıyor
Sonraki Haber Minikler sınıflarını müze yaptı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?