ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da kongre tarihi belli oldu...

Karşıyaka'da kongre tarihi belli oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da kongre tarihi belli oldu...

Karşıyaka'da dün akşam toplanan yönetim kurulu kongre kararını resmiyete dökerken Başkan Ali Erten'in genel kurul tarihini 22-29 Aralık olarak belirlediği öğrenildi.

Karşıyaka Nikah Sarayı'nda yapılacak kongrenin tarihinin netleştirilmesi için Karşıyaka Belediyesi'nden salonun durumu konusunda bilgi alınacağı bildirildi. Kulübe yakın çevreler seçim tarihini eleştirerek, "29 Aralık çok geç bir tarih. Önümüzde 5 hafta var. Bu süreçte futbol takımı kötü gidişi sürdürürse göreve gelecek yeni yönetim ligin ikinci yarısında büyük sıkıntı yaşar. Kongreye tek liste ile gidilmeli" uyarılarında bulundu. 

Yönetim kurulu toplantısında adaylığı düşünmediğini söyleyen Başkan Erten'in futbolda hem altyapı hem de üstyapı ile ilgileneceği ifade edildi. Voleybol Şube Başkanlığı'nı bıraktığını açıklayan Ali Talak'ın istifasının kulübe ulaşmaması nedeniyle, şubeye henüz yeni bir isim atanmadı.

Kulübe maddi destek veren iş adamı Erdal Acar'ın perşembe günü İzmir'e gelip camianın etkili isimleriyle görüşeceği kaydedildi. Acar'ın, isimleri başkan adaylığı ile anılan Fatih Diniz ve Mutlu Altuğ'un yanı sıra Nazım Torbaoğlu ve Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral'la görüşme yapacağı ifade edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu'ndan ''adrese teslim ihale'' iddialarına sert tepki
Sonraki Haber Pınar KSK basketbol şube yönetimi: Salona biletsiz giriş devri bitmiştir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?