ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı...

Karşıyaka'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı...

Karşıyaka'da otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Örnekköy Mezarlığı yakınında meydana geldi. Karşıyaka'dan Bayraklı yönüne giden Hüseyin Birecikli yönetimindeki 09 F 6091 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak takla attı. Ters dönen otomobilin sürücüsü Birecikli ile otomobilde bulunan Taner Yılmaz ve Yalçın Baddal yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Baddal'ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunmasının ardından, yaralılar Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Birecikli ve Yılmaz'ın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Yalçın Baddal'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atila Sertel RTÜK ve TRT'yi topa tuttu
Sonraki Haber Kaf Kaf oldukça gergin…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?