ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da kan donduran olay; çocuk istismarcısı yakalandı...

Karşıyaka'da kan donduran olay; çocuk istismarcısı yakalandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da kan donduran olay; çocuk istismarcısı yakalandı...

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü, kendilerine gelen ihbar üzerine küçük bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 37 yaşında Y. K.’yı gözaltına aldı. Y. K. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Korkunç olay, Tersane Mahallesi’nde gerçekleşti. İnternet üzerinden tanıştığı çocuğu kandırarak buluşma ayarlayan 37 yaşındaki Y. K. isimli şahıs, yanına gelen çocuğa cinsel tacizde bulundu. Korkan çocuğun tepki vermesi üzerine panikleyen Y. K., olay yerinden kaçtı.

Hiçbir şey olmamış gibi kafeye gitti

Olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi bir kafeteryaya giderek oturan Y.K., kendilerine gelen ihbarı değerlendiren Emniyet güçleri tarafından burada kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınarak karakola götürülen Y.K., burada ifadesinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kenan Sipahi NBA draftlarına katılacak
Sonraki Haber Selim Çınar: ULEB konusunda kararı yeni yönetim verecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?