ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da kaleye sürpriz takviye

Karşıyaka'da kaleye sürpriz takviye

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da kaleye sürpriz takviye

Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren ve kalesini güçlendirmek istediği bilinen Karşıyaka Spor Kulübü, bugüne kadar ismi hiç gündeme gelmeyen eski kalecisi Behram Zülaloğlu ile anlaşma sağladı.

Yusuf Şimşek'in isteği üzerine kalesini transferlerle güçlendirmek isteyen Karşıyaka yönetimi, 2014-2015 sezonunda da Karşıyaka forması giyen Behram Zülaloğlu ile sözleşme imzaladı. Karşıyaka ile anlaştığını kişisel Facebook hesabı üzerinden duyuran Behram, Karşıyaka formasıyla çekilmiş bir fotoğrafının yanına "Gönülden hiç kopmadığım yuvama bugün resmi olarak geri döndüm emeği geçen herkese teşekkür ederim. Herkes için hayırlı olur inşallah #savaşzamanı" notunu düştü.

Birkaç gün öncesine kadar kulübün gündeminde olmayan Behram'ın, genç kaleci Erhan'ın as olarak oynayabileceği bir takıma kiralanma isteği üzerine gündeme alındığı ve anlaşma sağlandığı öğrenildi. Genç kaleci Erhan'ın kulübün geleceği için çok önemli bir oyuncu olduğunu belirten kulüp yöneticileri, kiralık olarak başka bir takımda forma giyerek kendisini geliştirmesinin iki taraf adına da yararlı olacağını düşünerek genç kaleciye kolaylık gösterdiklerini ve Behram'la anlaştıklarını belirttiler. Bu haftasonu ligde oynanacak Şanlıurfaspor maçında kaleyi Behram'ın koruması bekleniyor.

Bir kaleci daha alınacak

Erhan'ın ayrılışından sonra kalesinde sadece Behram ve Ersin kalacağı için Karşıyaka, bu mevkiye transfer için çalışmalarını sürdürmeye devam edecek. Bosna Hersek'in Zeljeznicar takımından 26 yaşındaki Hırvat kaleci Marijan Antolović ile görüşmelerini sürdüren yönetim, bu oyuncuda bir pürüz çıkması halinde daha önce de gündeme gelen Göztepeli Oğuzhan Bahadır'a yönelecek.

3 oyuncu daha bugün açıklanacak

Takımı yepyeni bir silüete büründürmek için transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren yönetim, Behram'ın yanı sıra Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımından Kyrylo Kovalchuk ve Balıkesirspor'dan stoper Abdülhamid Yıldız'ın da transferlerine son noktayı koydu. Transferleri bugün kulübün resmi sitesi üzerinden açıklanması beklenen Kovalchuk'la 1.5, Abdülhamid ile ise sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı kızlar satrançta birinci
Sonraki Haber CHP Karşıyaka Kadın Kolları'ndan yeni yıla merhaba kahvaltısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?