ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da kaleci adayları çoğaldı

Karşıyaka'da kaleci adayları çoğaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da kaleci adayları çoğaldı

Kaleci arayışlarını sürdüren Karşıyaka, Mersin İdmanyurdu'ndan Behram ve Akhisar Belediyespor'dan Evren'in ardından Orduspor'un file bekçisi Ferhat Odabaşı'na da yöneldi.

Geçen sezon Orduspor'da 5 lig ve 1 kupa maçında görev yapan 31 yaşındaki Ferhat'ın, yeşil kırmızılı yöneticilere haber yollayarak, "Karşıyaka'da oynamak istiyorum, beni alın" dediği bildirildi.

Sportif İşlerden Sorumlu İkinci Başkan Azat Yeşil ise David Loriya'nın birinci kalecileri olduğunu hatırlatarak, "İkinci kalecimizin genç ya da deneyimli olup olmayacağına hocamız Yusuf Şimşek karar verecek. İsmi geçen kalecilerden biriyle el sıkışacağız" dedi.

Hacettepe'de profesyonel olan Ferhat, daha sonra Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor, Boluspor, Kayseri Erciyesspor ve Göztepe'de oynamıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Bilimpark'ın temeli atıldı
Sonraki Haber Alsancak Stadı'na deprem testi yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?