ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da İzmir atletizmi için dev proje…

Karşıyaka’da İzmir atletizmi için dev proje…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da İzmir atletizmi için dev proje…

Sporların anası olarak adlandırılan atletizmde İzmir’de patlama yapılması ve yepyeni rekortmen ve şampiyon atletler yetiştirilmesi için dev bir proje başlatıldı…

Uzun süredir ön çalışmaları yapılan ve temelleri sağlam atılması için araştırmaların son aşamasına gelen “Atletizmir Projesi” çalışmaları Karşıyaka’da start aldı.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel koordinasyonluğunda oluşturulan çalışma kurulunda Dr. Yıldıray Çığırgil (Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü), Mustafa İslamoğlu (Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü), Necdet Ayaz (Türkiye Atletizm Federasyonu IAAF Çocuk Atletizmi Projesi Koordinatörü), Musa Yelek (Karşıyaka Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü), Mustafa Egesel (T. Atletizm Federasyonu temsilcisi), Ayça Örenel (Ş. Ahmet Oruç Ortaokul Müdürü), Özlem Gül (AB ve Dış İlişkiler Ofisi), Çağatay Çarsamcaklı (ASPİM Beden Eğitimi Öğretmeni), Avni Erboy (Gazeteci, spor adamı, Bostanlıspor Başkanı), Dr. Zeynep Sofuoğlu (İl Sağlık Md. ARGE vce İnavosyon Bir.), Dt. Alev Ardıç (İl Sağlık Md. ARGE vce İnavosyon Bir.), Dr. Duygu Başkırt (Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü), Aynur Candaş (Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü) yer aldı.
Kurul, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde Dr. Yıldıray Çığırgil başkanlığında yaptığı ilk toplantısında veri tabanlı  paylaşım platformu oluşturulmasına, kurumların veri tabanı ve ekibi oluşturulmasına, kurumların çalışmadaki beklentileri ve paylaşımları, Çocuk atletizmi ile ilgili bilimsel çalışmaların araştırılmasına ve toplanarak havuzda paylaşımı, anketler oluşturulması Avrupa Spor Haftası etkinlikleri (23-30 eylül) düzenlenmesine Sağlık Müdürlüğü bisiklet turu düzenlenmesi, güreş, dart, atletizm, tenis yarışmalarıyla sertifikalı eğitim seminerlerinin düzenlenmesi ve ayrıca da Huzur evinde faaliyetler yapılması kararlaştırıldı.
Proje ileri aşamada İZKA projesine de dönüştürülecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Stadın yeni projesi bakan Bak'a sunuldu...
Sonraki Haber Karşıyaka Kurban Bayramı’na hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?