ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da İYİ Parti de yarışacak…

Karşıyaka’da İYİ Parti de yarışacak…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da İYİ Parti de yarışacak…

CHP ve İYİ Parti'nin yerel seçimler için yaptığı işbirliği noktasında İzmir tablosu netleşti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile 23 ilçede CHP'nin adaylarının seçime katılacağı ve İYİ Parti'nin de buralarda CHP'yi destekleyeceği ifade edildi. İYİ Parti'ye Tire ve Kiraz bırakılırken, diğer 5 ilçede ise iki parti adayları ayrı ayrı seçmenin karşısına çıkacak. Bu ilçelerden birisi de Karşıyaka.
İzmir Büyükşehir adaylığı noktasında İYİ Parti'nin CHP'nin adayını destekleyeceği aylar öncesinden netlik kazanırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yaptığı görüşme sonrasında alınan karar göre İzmir'de Tire ve Kiraz İYİ Parti'ye bırakıldı. Karşıyaka, Konak, Selçuk, Torbalı ve Urla'da iki partinin de seçime kendi adayıyla girmesi kararlaştırıldı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Serum ile sahneye çıktılar
Sonraki Haber Fırtına tramvay seferlerini durdurdu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?