ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da ''İyi Anne-Baba Okulu'' açılıyor

Karşıyaka'da ''İyi Anne-Baba Okulu'' açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da ''İyi Anne-Baba Okulu'' açılıyor

Karşıyaka Belediyesi ve Uğur Okulları; anne ve babaların, bedensel ve ruhsal olarak sağlıklı, sorumluluk duygusu gelişmiş, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilecek özgüvene sahip çocuklar yetiştirmeleri için İyi Anne Baba Okulu açıyor.

Anne babaların çocuk yetiştirirken karşılaştıkları sorunlara çözüm önerileri sunmayı hedefleyen okulda “Sosyal Medya ve Bağımlılık Etkisi”, “Aile İçi İletişim”, “Ana Baba Tutumları”, “Başarıyı Artırmada Ailenin Rolü” ve “Dengeli Beslenme ve Sağlıklı Yaşam” dersleri verilecek.

Bahçeşehir Üniversitesi akademisyenlerinin vereceği derslerin tamamına katılan veliler, Bahçeşehir Üniversitesi Sertifikası almaya hak kazanacak. Okul çağında çocuğu olan tüm velilerin katılımına açık olacak dersler, 27 Şubat 2016, Cumartesi günü başlayacak. Her veli iki hafta üst üste ya Cumartesi ya da Pazar günü derslere katılarak, toplam 8 saat eğitim alacak. Dersler için ön kayıt, Karşıyaka Belediyesi’nden yapılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ekrem Özdemir: ''112'ye 'Ölü' Taşıttırmayın''
Sonraki Haber Karşıyaka ''EMITT''e damga vuracak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?