ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da İlyas iyi döndü...

Karşıyaka'da İlyas iyi döndü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da İlyas iyi döndü...

MİSLİ.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta sezona Isparta 32 Spor deplasmanındaki 2-1'lik galibiyetle başlayan Karşıyaka'da 21 yaşındaki sağ bek İlyas Kahraman, sahalara müthiş bir dönüş yaptı.

Yeşil-kırmızılılarda altyapıdan 2018 yılında profesyonel olup o sezon 2'nci Lig'de 2, 2018-2019'da 3'üncü Lig'de 4'ü ilk 11'de 14 maçta görev yapan genç futbolcu, geçen yıl ekim ayında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Kariyerinin baharında çapraz bağları koparak ameliyat olan İlyas, sezon boyunca hiçbir maçta forma giyemedi.

İyileşip takıma dönen genç futbolcu, defansın sağında görev yapıp sözleşmelerini geç yenileyen Anıl, Mustafa Değirmenci ve Fatih'in tam hazır durumda olmamasıyla bulduğu şansı iyi değerlendirdi. Daha önce en son 4 Mayıs 2019'daki Elaziz Belediyespor maçında forma giyen, 1.5 yıllık aradan sonra ilk hafta 11'de sahaya çıkan İlyas, defansta kusursuz performans sergileyip galibiyete katkı yaptı. İlyas'ın performansı teknik direktör Soner Tolungüç'ü de oldukça mutlu etti.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir’e dört ödül birden
Sonraki Haber Seferihisar Belediyesi maskesini kendi yapıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?