ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da iki teknik direktör adayı...

Karşıyaka'da iki teknik direktör adayı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da iki teknik direktör adayı...

Soner Tolungüç ile yollarını ayıran Karşıyaka teknik direktör arayışlarına başladı.

Kaf-Kaf'a Play-Off finali oynatan ancak 2. Lig'e yükselme sevinci yaşayamayan Tolungüç'ün yerine sportif direktör Atilla Güneş ve son olarak Turgutluspor'u çalıştıran ve sözleşmesi yenilenmeyen Cüneyt Biçer isimlerinin ön plana çıktığı ifade edildi.
Güneş, 2017-2018 sezonunda da yeşil-kırmızılılarda teknik direktörlük görevini üstlendi. Karşıyaka'da futbolculuk döneminde kaptanlık pazubandını takan 46 yaşındaki Güneş, o sezon 11 resmi maçta sadece 1 galibiyet alıp 5 beraberlik, 5 de yenilgi yaşadı.
Cüneyt Biçer ise geçen sezon Turgutluspor'u 2. Lig'e çıkardı. Finalde Karşıyaka'yı eleyen Biçer'in takımı mutlu sona ulaştı. Kariyerinde Pazarspor, Muğlaspor, Altay, Nazilli Belediyespor, Çankırıspor, Balçova Yaşamspor, Çorum FK ve Düzcespor'u da çalıştıran Biçer, hem Altay'da hem de Turgutluspor'da Play-Off şampiyonluğu yaşadı.
Turgutluspor hafta içinde sürpriz bir karar alıp Cüneyt Biçer'le yollarını ayırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ekmekteki kutsal yapı
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden otizmli bireyler için önemli destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?