ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da hem futbolcular, hem de teknik heyet uyarıldı

Karşıyaka'da hem futbolcular, hem de teknik heyet uyarıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da hem futbolcular, hem de teknik heyet uyarıldı

Ptt 1'inci Ligi'nde Samsunspor ve Adana Demirspor'la oynadığı son iki maçta öne geçmesine rağmen sahadan mağlup ayrılarak 11 puanda kalan Karşıyaka'da hem futbolcular, hem de teknik heyet uyarıldı.

İkinci  Başkan Azat Yeşil, ligde zirveyi yakalama fırsatını teperek alt sıralara yaklaşan takımın performansından memnun olmadıklarını söyledi, "Disiplini elden bırakmamak şart. Zaman zaman formsuz bazı oyuncular dinlendirilmeli, formayı daha heyecanlı olan, hak eden giymeli" dedi.

Antalya'da devaml eden UEFA A Lisans Kursu'nda bulunan teknik direktör Yusuf Şimşek ise sürekli benzer goller yemelerinden yakındı, şöyle konuştu: "Futbolculara sezon başından beri aynı uyarıları yapıyor, aynı pozisyonları çalışıyoruz ancak yine de benzer şekilde golleri yemeye devam ediyoruz. Demek ki daha çok çalışmamız gerekiyor. Hiç kimse endişe etmesin. Bu takım ne olursa olsun ilk 6 sıra içerisinde yer alacak."

Zirve hedefiyle yola çıkmasına rağmen üst üste gelen puan kayıplarıyla hesabı şaşan Karşıyaka, PTT 1'inci Ligi'ndeki son 3 sezonun en kötü ilk 9 hafta performasını sergiledi. Şu ana kadar oynadığı 9 maçta hanesine 11 puan yazdıran yeşil kırmızılılar, 2012-13'te aynı periyodu 17, geçen sezon 12 puanla geçti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Geleneksel mutfak Türkiye'ye yayılıyor
Sonraki Haber Kimsesizlerin kimsesi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?