ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Hareketli Saatler

Karşıyaka'da Hareketli Saatler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Hareketli Saatler

Karşıyaka Spor Kulübünde genel kurul öncesi hareketli saatler yaşanıyor.

Karşıyaka camiasında eski başkan Cihan Büyükoral’ın damadı olarak bilinen başkan adayı Emre Sarıgedik yönetimiyle beraber öğlen saatlerinde Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerine geldi. Ardından Yönetim kurulu listesiyle beraber denetleme, sicil, disiplin ve varlık kurulu listesini divana teslim etti. Varlık Kurulu listesinde bulunan camia büyüklerinden Tayfun Yelkenbiçer, Sebahattin Sakıpağa, İbrahim Koç, Cihan Türsen gibi isimler, kendilerinden habersiz isimlerinin yazıldığını beyan ederek varlık kurulu listesinden çıktılar. Sicil kurulunda ismi bulunan Yunus Hoşer’de aynı durumdan dolayı listeden çıktığını belirtti. 
İlerleyen saatlerde bir ilginç gelişme daha yaşandı. Başkan adayı Emre Sarıgedik, 70 üyenin toplam 20 Bin TL tutarındaki aidat borcunu ödemek için muhasebeye gitti.
Mutlu Altuğ döneminde kulüpte yöneticilik yapmış Yener Yenice’nin kulüpten alacaklı olduğunu belirtti. Aidat borçlarının yönetici alacağından 20 Bin TL düşerek ödenmesini talep etti. Kulübün muhasebe personeli böyle bir şeyin söz konusu olamayacağını Emre Sarıgedik’e bildirdi. Ardından Yönetim Kuruluyla beraber kısa bir toplantı yapan Emre Sarıgedik, apar topar kulüpten ayrıldı.
Saat 17:00’de bitmesi gereken aidat ödemeleri tamamlanamadı. Kulübün muhasebe personeli tesislerde mesaiye kaldı. Emre Sarıgedik yaklaşık 2 saat sonra kulübe tekrar gelerek aidat borçlarını nakit olarak ödedi.
Son olarak Emre Sarıgedik’in yönetim kurulu listesindeki 3 kişinin kulüp üyesi olmadığı ortaya çıktı

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 1
Önceki Haber KSK'de Listeler divana verildi...
Sonraki Haber Çiğli’de dijital dönüşüm projelerinin tanıtımı yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?