ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da hakem öfkesi…

Karşıyaka’da hakem öfkesi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da hakem öfkesi…

Adana deplasmanında Adana Demirspor’a 2-0 yenilerek lige buruk başlayan Karşıyaka’da hakem öfkesi var…

Maçı izleyen Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten ve yöneticiler Cengiz Bakır, Osman Kırkpınar, Devrim Acar, Mustafa Özçakar maç sonrası hakeme öfkelerini sert dille belirttiler ve “hakem kurbanı olduk. Bu gol bizim motivasyonumuzu bozdu ve yenilgiyi getirdi” dediler.
Cüneyt Dumlupınar’ın UEFA Pro Lisansı olmaması nedeniyle Karşıyaka'nın başında teknik direktörü olarak maçlara çıkan ve maç sonrası basın toplantısına katılan Hüseyin Hamamcı, yedikleri ilk golün ofsayt pozisyonu olduğunu ve bunun da bir kırılma etkisi meydana getirdiğini kaydetti. Hakem hatalarının arkasına sığınmayacaklarını anlatan Hamamcı, "Hedefi olan 2 takımın maçında böyle bir hatanın  olmaması lazımdı. Uzun bir maratonda inşallah bunu bir kez daha yaşamayız, karşılaşmayız ve güzel bir lig olmasını sağlarız" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sihirbazlar Karşıyaka’da buluşacak…
Sonraki Haber Ağaç kesimine büyük tepki...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?