ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da gergin bekleyiş…

Karşıyaka’da gergin bekleyiş…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da gergin bekleyiş…

Karşıyaka Spor Kulübü’nde bekleyiş sürüyor. Ödemeler konusunda Yaşar Holding’den söz almasına karşın şu ana kadar herhangi bir para akışı sağlanmaması, başkan Mutlu Altuğ’un özel işleri nedeniyle Pakistan’a gitmesi tedirginlik yarattı.

Ödemeler konusunda yoğun çaba harcayan futbol şubesi yöneticilerinden Yrd. Doç. Dr. Mete Yazıcı , "2 Hazirana kadar her şey normale dönecek. Bu takımı elde tutmak zorundayız” dedi. Teknik direktör konusunda önceliğin Atilla Güneş olduğunu da ifade eden Yazıcı, “Normalde önce teknik direktör sonra takım belirlenir ama şu anda Karşıyaka Spor Kulübü'nde özel bir durum söz konusu. Takımı koruduktan sonra teknik ekibi belirleyeceğiz. Öncelikli olarak Güneş'e sıcak bakıyoruz. Teknik direktörümüz o da olabilir, başka bir isim de. Şu anda tek düşünce futbolcuların elde tutulması" dedi.
Futbolculardan Can Erdem, Behram, Tayfun, Abdülhamit, Mahmut’un sözleşmeleri bugün sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kent AŞ'de Akça istifa etti
Sonraki Haber Zirve Dağcılık, Geleneksel 17. Kuruluş ve Bahar Şenliği başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?