ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da gençlere alkış

Karşıyaka'da gençlere alkış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da gençlere alkış

Sezona 4 maçta 10 puanla müthiş başlayan zirve ortağı Karşıyaka'da İlyas ve Burak, bu yıl gösterdikleri performansla alkış aldı.

Transfer yasaklısı yeşil-kırmızılılarda altyapıdan 2018 yılında profesyonel olup o sezon 2'nci Lig'de 2, 2018-19'da 3'üncü Lig'de 4'ü ilk 11'de 14 maçta görev yapan 21 yaşındaki İlyas'ın geçen yıl ekim ayında çapraz bağları koptu. Kariyerinin baharında ağır bir ameliyat olup sezonun kalanında forma giyemeyen sağ bek, 1.5 yıl sonra sahalara muhteşem döndü. 

Sözleşmelerini geç yenileyen Anıl, Mustafa Değirmenci ve Fatih'in hazır olmadığı dönemde bulduğu fırsatı iyi değerlendiren futbolcu, bu sezon oynanan 4 maçın tamamında ilk 11'de forma giydi. Burak, yine 2018'de profesyonel olup o sezon 1, 2018-19'da 8 maçta oynadı. Geçen sezon ilk yarıda yalnız 1 maçta şans bulabilen 21 yaşındaki futbolcu, devre arasında kiralık gönderildiği 68 Aksaray Belediye'de Play-Off finali oynadı. Bu sezon yuvaya dönüp ilk 3 haftada sonradan oyuna dahil olan sol bek, Onur'un sakatlanmasıyla geçen hafta 11'de kusursuz görev yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı'da personel reformu
Sonraki Haber İzmir’e ulaşımda müjdeli haber

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?