ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da futbolun başına Palaoğlu getirildi

Karşıyaka'da futbolun başına Palaoğlu getirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da futbolun başına Palaoğlu getirildi

Karşıyaka'da futbol şube sorumluluğu görevine İbrahim Palaoğlu getirildi.

Geçen sezon futbolun patronu olan Başkan Vekili Gökhan Şensan'ın Haziran ayında ana yönetimden 7 isimle birlikte istifa ettiği Karşıyaka'da kamp ve hazırlık döneminde 3 aydır yönetimi olmayan şubeye çözüm bulundu. Yeşil-kırmızılı kulüpte daha önce futbol altyapıda başkanlık yaparak altyapı patentli mevcut kadroyu tanıyan Palaoğlu, ana yönetim dışından şube sorumluluğunu yürütecek.

Karşıyaka'da sözleşmesi geçen sezon içinde nisan ayında feshedilen Battal Demirbilek ve yaz döneminde yeni kontrat önerilmeyen Onur Kıntaş takım bulamadı. Yeşil-kırmızılıların altyapısında yetişen iki futbolcu dün sona eren transfer döneminde bir kulüple sözleşme imzalamadı. Onur, 2 hafta önce Gümüşhanespor'la anlaşmasına rağmen resmi sözleşme yapmadan ayrılmıştı. Transfer yasaklı kulüpte Battal ve Onur'un kadrodan elenmesine tepki gösteren bazı taraftarların geçen sezon takıma Play-Off oynatan teknik direktör Mesut Toros'la arası açılmıştı. Taraftarlar, Battal ve Onur'a transferin son günü de geri dönüş için onay çıkmayınca Toros'a tepkilerini sürdürdü. Karşıyaka'da Tepecik maçında dizinden sakatlanan Mustafa Aşan'ın Kozanspor randevusuna yetişeceği öğrenildi.

Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Karşıyaka konuşulacak
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Dusan ve Mert ile 2 aylık anlaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?